FONTOS TUDNOD

Mobil: + 3670-617-8558, foglalás miatt reggel 8 és este 7 között hívj!
E-mail: buvohely.orakra@gmail.com

Hogyan tudok időpontot foglalnia lakást pár órára?

 • Időpont foglalást csak a privát telefonodról tudunk elfogadni (nem rejtett számmal).
 • Ha valamilyen oknál fogva nem reagálunk azonnal a hívásra (ami nagyon ritka), hívj ismét kicsit később.
 • E-mailban, sms-ben vagy telefonszám nélkül nem áll módunkban figyelembe venni a randikuckó foglalást.

Mikor jelezzem a búvóhely  lakás foglalási szándékomat?

 • A foglalást lehetőleg minél korábban jelezd (legyen szabad hely), az az optimális ha 3-4 nappal előtte hívsz, de hely függvényében gyakorlatilag bármikor teheted. Azért 3-4 órával előtte kérnénk ha lehet.(takarítás,stb.) Elérhetőek vagyunk a hét minden napján 08:00-19:00-ig!
 • Este 20.00 utáni időpontra érkező foglalást csak teljes éjszakai foglalásként tudunk elfogadni.

Miért jobb a búvóhely  lakás, mint  Motel, Panzió?

 • Nincs portás. A lakás kulcsokat pár órára tőlünk veheted át még partnered érkezése előtt. Neki szükségtelen találkoznia harmadik személlyel.

Biztonságos, diszkrét a búvóhely pár órára?

 • Az, ha minden ami a búvóhelyen történik, az bent is marad! Viselkedjetek kulturáltan és csendesen. Fotózni és videózni a diszkréció miatt, tilos a búvóhelyeken!
 • Búvóhely lakás részében csak az a két személy tartózkodhat akik foglalták, még látogatóban sem mehet más fel!

Mikor kell fizetni a búvóhely Budapest esetében?

 • Fizetni mindig a kulcs átvételekor kell. Nyugtát adunk, számla igényt kérjük előre jelezni.

Hol vannak a búvóhelyek Budapesten?

 • XIII. Béke tér és az Árpád híd között, részletek: búvóhelyek.

Búvóhely pár órára

Szeretnél meghitt körülmények közt, csak kettesben lenni pároddal? Nincs hova félrevonulnotok? Búvóhely pár órára megoldja problémátok és felejthetetlen randit tesz lehetővé. Ha elégedettek vagytok, bármikor visszatérhettek hozzánk. A szállások teljesen el vannak látva minden kényelemmel. Úgy lettek kialakítva, hogy biztosítsák a meghitt hangulatot, s megadjanak minden lehetőséget a kényeztetésre, a kikapcsolódásra. A lakások összkomfortosak, tiszták, nívósan vannak berendezve. A bútorok kényelmesek, modernek. A konyha kialakítása is igényes. A hűtőben italok, ha megszomjaznátok. Minden a kényeztetésről szól, minden adott, hogy ti jól érezzétek magatokat.

Mit kínálunk még a búvóhely kapcsán?

 • Búvóhely pár órára alapja a rugalmasság. Búvóhely pár órára is kibérelhető, de akár egész éjszakára vagy hétvégére is igénybe vehető. Az időpontok egyeztetésénél is rugalmasak vagyunk, épp úgy, mint amikor egyéb, a leírásban nem szereplő szolgáltatásokon túl kértek valamit.
 • Diszkrétek vagyunk, kérdezősködést mellőzzük: nevedre, telefonszámodra szükség lesz. Probléma vagy bármi más esetben fontos, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot. Ezeket az adatokat csak a nálunk töltött időszak alatt őrizzük meg. A diszkréció azért is fontos, hogy az inkognitótokat meg tudjátok őrizni. Sokan azért jönnek hozzánk, mert szeretnének a nyilvánosság elől kicsit félre vonulni és eltűnni a világ szeme elől. Nálunk ezt megtehetitek.
 • Minőség és megbízhatóság. Szolgáltatásunk bizalmas természete miatt az intimitás megőrzésére törekszünk. Pontosak és megbízhatóak vagyunk. Azt kínáljuk, amit megígérünk. Lakásaink nemcsak otthonosak, de igényes kialakításuk révén a legkényesebb ízlést is képesek kielégíteni.
 • Elérhető árak. Búvóhely pár órára: kedvezőbb az árfekvése, mint motelnek vagy szállónak.

Van néhány apróság, amit a kölcsönösség jegyében elvárunk tőletek. Búvóhely pár órára érkezésekor legyetek pontosak. Időben jelentkezzetek, ha lakást kívántok foglalni, időben mondjátok le, ha mégis csak közbe jön valami. A távozás időpontjára is figyeljetek oda, ha szívesen maradnátok, megoldható. A házirend betartása alapvető dolog. Ez kiegészül még azzal, hogy a dohányzás nincs engedélyezve, sem a gyertyagyújtás. A kulturált viselkedés szintén elvárás. A fotózás, mint a legtöbb helyen, nálunk is tilos.

Kiknek javasoljuk, hogy kipróbálják, milyen búvóhely pár órára? Neked, ha:

 • a pároddal szeretnél elbújni a nagyvilág elől, és nem szeretnéd szétkürtölni, hogy ti egy pár vagytok. Kapcsolat számos indokból tartanak titokban. Mi erre nem kérdezünk rá, miért jöttök, miért vagytok együtt. Ez a ti magánügyetek, s mi ezt tiszteletben tartjuk.
 • az időbeosztásod, munkád, tanulmányaid csak pár órányi együttlétet tesznek lehetővé, és ezt az időt nem utazgatással szeretnéd tölteni, hanem kényelmesen, meghitten, csendes és otthonos lakásban, mely már szinte olyan, mintha a sajátod lenne, és így ennek megfelelően tudod fogadni a párodat is.
 • jelenleg olyan helyen élsz, hogy nincs külön szobád. Közös albérlet, kollégium, több generációs család kicsi lakásban. Senki sem szereti, ha váratlanul benyitnak a szobában, amikor átadná magát az intim hangulatnak.