FONTOS TUDNOD

Mobil: +36 70 514 7217, foglalás miatt reggel 8 és este 7 között hívj!
E-mail: buvohelyedcom@gmail.com

Hogyan tudok időpontot foglalnia lakást pár órára?

 • Időpont foglalást csak a privát telefonodról tudunk elfogadni (nem rejtett számmal).
 • Ha valamilyen oknál fogva nem reagálunk azonnal a hívásra (ami nagyon ritka), hívj ismét kicsit később.
 • E-mailban, sms-ben vagy telefonszám nélkül nem áll módunkban figyelembe venni a randikuckó foglalást.

Mikor jelezzem a búvóhely  lakás foglalási szándékomat?

 • A foglalást lehetőleg minél korábban jelezd (legyen szabad hely), az az optimális ha 3-4 nappal előtte hívsz, de hely függvényében gyakorlatilag bármikor teheted. Azért 3-4 órával előtte kérnénk ha lehet.(takarítás,stb.) Elérhetőek vagyunk a hét minden napján 08:00-19:00-ig!
 • Este 20.00 utáni időpontra érkező foglalást csak teljes éjszakai foglalásként tudunk elfogadni.

Miért jobb a búvóhely  lakás, mint  Motel, Panzió?

 • Nincs portás. A lakás kulcsokat pár órára tőlünk veheted át még partnered érkezése előtt. Neki szükségtelen találkoznia harmadik személlyel.

Biztonságos, diszkrét a búvóhely pár órára?

 • Az, ha minden ami a búvóhelyen történik, az bent is marad! Viselkedjetek kulturáltan és csendesen. Fotózni és videózni a diszkréció miatt, tilos a búvóhelyeken!
 • Búvóhely lakás részében csak az a két személy tartózkodhat akik foglalták, még látogatóban sem mehet más fel!

Mikor kell fizetni a búvóhely Budapest esetében?

 • Fizetni mindig a kulcs átvételekor kell. Nyugtát adunk, számla igényt kérjük előre jelezni.

Hol vannak a búvóhelyek Budapesten?

 • XIII. Béke tér és az Árpád híd között. Részletesebb információt a Búvóhelyeink fül alatt találsz.

Búvóhely pár órára

Szeretnél meghitt körülmények közt, csak kettesben lenni pároddal? Nincs hova félrevonulnotok? Búvóhely pár órára megoldja problémátok és felejthetetlen randit tesz lehetővé. Ha elégedettek vagytok, bármikor visszatérhettek hozzánk. A szállások teljesen el vannak látva minden kényelemmel. Úgy lettek kialakítva, hogy biztosítsák a meghitt hangulatot, s megadjanak minden lehetőséget a kényeztetésre, a kikapcsolódásra. A lakások összkomfortosak, tiszták, nívósan vannak berendezve. A bútorok kényelmesek, modernek. A konyha kialakítása is igényes. A hűtőben italok, ha megszomjaznátok. Minden a kényeztetésről szól, minden adott, hogy ti jól érezzétek magatokat.

Mit kínálunk még a búvóhely kapcsán?

 • Búvóhely pár órára alapja a rugalmasság. Búvóhely pár órára is kibérelhető, de akár egész éjszakára vagy hétvégére is igénybe vehető. Az időpontok egyeztetésénél is rugalmasak vagyunk, épp úgy, mint amikor egyéb, a leírásban nem szereplő szolgáltatásokon túl kértek valamit.
 • Diszkrétek vagyunk, kérdezősködést mellőzzük: nevedre, telefonszámodra szükség lesz. Probléma vagy bármi más esetben fontos, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot. Ezeket az adatokat csak a nálunk töltött időszak alatt őrizzük meg. A diszkréció azért is fontos, hogy az inkognitótokat meg tudjátok őrizni. Sokan azért jönnek hozzánk, mert szeretnének a nyilvánosság elől kicsit félre vonulni és eltűnni a világ szeme elől. Nálunk ezt megtehetitek.
 • Minőség és megbízhatóság. Szolgáltatásunk bizalmas természete miatt az intimitás megőrzésére törekszünk. Pontosak és megbízhatóak vagyunk. Azt kínáljuk, amit megígérünk. Lakásaink nemcsak otthonosak, de igényes kialakításuk révén a legkényesebb ízlést is képesek kielégíteni.
 • Elérhető árak. Búvóhely pár órára: kedvezőbb az árfekvése, mint motelnek vagy szállónak.

Van néhány apróság, amit a kölcsönösség jegyében elvárunk tőletek. Búvóhely pár órára érkezésekor legyetek pontosak. Időben jelentkezzetek, ha lakást kívántok foglalni, időben mondjátok le, ha mégis csak közbe jön valami. A távozás időpontjára is figyeljetek oda, ha szívesen maradnátok, megoldható. A házirend betartása alapvető dolog. Ez kiegészül még azzal, hogy a dohányzás nincs engedélyezve, sem a gyertyagyújtás. A kulturált viselkedés szintén elvárás. A fotózás, mint a legtöbb helyen, nálunk is tilos.

Kiknek javasoljuk, hogy kipróbálják, milyen búvóhely pár órára? Neked, ha:

 • a pároddal szeretnél elbújni a nagyvilág elől, és nem szeretnéd szétkürtölni, hogy ti egy pár vagytok. Kapcsolat számos indokból tartanak titokban. Mi erre nem kérdezünk rá, miért jöttök, miért vagytok együtt. Ez a ti magánügyetek, s mi ezt tiszteletben tartjuk.
 • az időbeosztásod, munkád, tanulmányaid csak pár órányi együttlétet tesznek lehetővé, és ezt az időt nem utazgatással szeretnéd tölteni, hanem kényelmesen, meghitten, csendes és otthonos lakásban, mely már szinte olyan, mintha a sajátod lenne, és így ennek megfelelően tudod fogadni a párodat is.
 • jelenleg olyan helyen élsz, hogy nincs külön szobád. Közös albérlet, kollégium, több generációs család kicsi lakásban. Senki sem szereti, ha váratlanul benyitnak a szobában, amikor átadná magát az intim hangulatnak.