Búvóhely pároknak

Mobil: + 3670-617-8558, foglalás miatt reggel 8 és este 7 között hívj!
E-mail: buvohely.orakra@gmail.com

Egy békés helyre van szükségetek, hogy randitok igazán tökéletes legyen? Csendes, nyugis búvóhely pároknak. Egy lakás, mely otthonosan van berendezve, búvóhely, ahol igazán otthon érezhetitek magatokat néhány órára, röpke éjszakára vagy akár egész hétvégére. A rohanó mindennapok során jól esik kicsit megpihenni, amikor feltöltekezhetünk. Kapcsolatnak is szüksége van a nyugalomra, meghittségre, hogy igazán beteljesedhessen. A meghittséget kapkodva nem lehet megteremteni, az intimitáshoz kell a nyugalom, ahol senki és semmi sem zavar meg titeket. A búvóhely pároknak olyan lehetőség, mellyel a helyszín problémája megoldható. A búvóhely akkor is ideális választás, ha az időbeosztásotok annyira eltérő: alig tudtok találkozni. Szerelmi randevú nem a rohanásról kell, hogy szóljon. Romantikus perceket megöli az idegeskedés, a folytonos bosszankodás és a tudat, hogy bármikor megzavarhatnak titeket. De az is lehet, hogy egyszerűen kapcsolatotokat titkoljátok. Mi nem kérdezzük meg, mi okból kerestetek meg minket. Szolgáltatásunk diszkrét, a bizalmon alapszik. A színvonalra is gondosan ügyelünk, hogy mindenki jól érezze magát, s legközelebb is visszatérjen hozzánk. Lakásaink könnyen megközelíthetőek, akár tömegközlekedéssel, akár autóval. A lépcsőházak zártak, csendesek. Feltűnés nélkül be lehet jutni a lakásba. A kulcsokat előre egyeztetett időben adjuk át.

Búvóhely pároknak, mindössze csak telefonhívás beazonosítható számról. Ha szabad a hely, akkor semmi akadály nincs, hogy gyertek. Bájos, tiszta, igényesen kialakított lakások, igazi randikuckók, hogy boldogságotokhoz minden kényelem adott legyen. Szoba pár órára: a komfortos helyek minden igényt kielégítenek. Tiszta törülközők, puha ágyneműk, jól felszerelt fürdőszoba. Adott minden egymás kényeztetéséhez. Van néhány fontos dolog, amit nem árt, ha tudsz és betartasz. Ezek azt a célt szolgálják: az intimitás, a hely titkossága megmaradjon. Elbújni, félrevonulni a nagyváros zajától, a figyelő tekintetek kérésztüzéből mindenkinek, minden párnak fontos. A búvóhely pároknak szól, két embernek, neked és partnerednek. Így rajtatok kívül más nem léphet a lakásba, tilos vendéget hívni, senki sem látogathat meg benneteket. Az időt, melyet a randihelyen töltetek, egymásra fordítsátok, kapcsolatotok elmélyítésére, a szenvedély pillanatainak megélésére.

  • Tilos a dohányzás, mivel a szagok beívódnak a berendezésbe, a kárpitokba. Erre a tevékenységre megvan a kijelölt hely. Kérjük ott hódoljatok ennek a szenvedélynek.
  • Tilos a gyertyagyújtás, a tűzokozás veszélye miatt. A romantikus hangulat megteremtéséhez találjatok más megoldást.
  • Tilos fényképezni, felvételeket készíteni.
  • Nem engedélyezett semmilyen nemű rendbontás: lakást rendeltetésszerűen kell használni.

Talán egy kicsit szigorúnak tűnik első hallásra mindez, de fontos: a búvóhely pároknak a legnagyobb kényelmet és intimitást, a diszkréciót képes legyen megadni. Egészen más a hangulata lakásainknak, mint egy motelnak. Anyagilag is kedvezőbb megoldás. S sokkal rugalmasabbak is  vagyunk, hiszen nálunk akár 1-2 órára is kivehetitek az egész lakást, de akár az egész hétvégét egymásnak szentelhetitek, mintha csak otthon, saját lakásotokban lennétek.