Lakás pár órára Budapest

Mobil: + 3670-617-8558, foglalás miatt reggel 8 és este 7 között hívj!
E-mail: buvohely.orakra@gmail.com

A találkozás öröme nem teljes, ha nincs egy nyugodt hely, ahol csak egymásra figyeltek, ha nincs egy olyan zúg, ahova visszavonulhattok, ha nincs egy lakás pár órára Budapest területén, ahol megbújhattok, összebújhattok, ahol kapcsolatotok kiteljesedhet. Igényesen berendezett lakások, melyet kibérelhettek néhány órára is, ha csak ennyi időt tudtok eltölteni egymás társaságában. Ha egy egész hétvégét együtt töltenétek, vagy csak egy éjszakát, arra is van lehetőség.

Lakás pár órára Budapest: Mit kell ehhez tennetek?

Felhívsz telefonon, bejelentkezel egy adott időpontra és időtartamra. Az időpont foglalást 3-4 nappal korábban érdemes megtenned! Így ki tudjuk logisztikázni, hogy a lakást kifogástalan állapotban tudjuk neked átadni. A telefonod saját legyen, és legyen bekapcsolva a hívószámkijelzés, ugyanis ismeretlen számról nem fogadunk hívást. A telefonszámodat is csak addig tároljuk, amíg visszaadjátok a lakáskulcsot, addig viszont szükség van erre. Így tudjuk tartani a kapcsolatot, ha bármi probléma felmerülne a lakással. A szolgáltatásunk bizalmas és a diszkréción alapszik. Ahhoz, hogy a minőséget tartani tudjuk, arra kérünk téged, hogy ezt vedd figyelembe.

 

Mit kínálunk neked és partnerednek?

  • Igényesen berendezett, tiszta, minden komforttal felszerelt lakás pár órára Budapest területén, melyet te választasz ki igényeiteknek megfelelően.
  • Intim hangulat megteremtéséhez kiválóan alkalmas zúg, egy otthon melyet néhány órára valóban magatokénak tudhattok, ahol senki sem zavar, nincsenek figyelő tekintetek, nincsen senki más, csak ti ketten.
  • Lehetőség arra, hogy kapcsolatotok intim oldalát is nyugodtan megéljétek.
  • Nem fogunk kíváncsiskodni, nem kérdezünk rá kapcsolatotok jellegére, sem hogy miért akartok elbújni a világ elől.
  • Diszkréció, intimitás. A lakások nyugodt környezetben találhatóak, feltűnés nélkül megközelíthetőek. Nincsen portaszolgálat vagy recepció, mint a motelekben. Otthonosabbak is, így sokkal inkább megteremthető a bensőséges hangulat. Mintha a sajátotok lenne. Tietek lehet a lakás pár órára Budapest területén belül, a nektek megfelelő helyszínen. A teljes lakást birtokba vehetitek, a szobát, a fürdőt, még a konyhát is. Ez utóbbi akkor jön jól, ha hosszabb időt, mondjuk egy teljes hétvégét eltöltetek nálunk.

Mit kérünk tőletek?

  • Kulturált viselkedést, a lakást céljának megfelelően használjátok. Tartsátok be a házirendet.
  • Figyeljetek oda az időpontokra! Időben érkezzetek és a megbeszélt időig távozzatok. Amikor elmentek  hagyjatok rendet magatok után. Lehetőleg ne legyen minden szerte-széjjel.
  • Lemondásra van lehetőség, hiszen bármikor közbe jöhet valami, de erről is időben érkezzen telefon, előző nap délig díjmentesen lemondható vagy módosítható a foglalásod! Ha tovább maradnátok, és van rá lehetőség, akkor erről is időben értesítsetek, ne a távozáskor közöljétek: maradnátok még.
  • Tilos dohányozni. Nem szabad fotózni, videót készíteni. Az intimitást és a diszkréciót kívánjuk így védeni.
  • Tiltott más vendéget fogadni. A lakásban kizárólag csak te és partnered tartózkodhattok.