Szoba pár órára Budapest

Mobil: + 3670-617-8558, foglalás miatt reggel 8 és este 7 között hívj!
E-mail: buvohely.orakra@gmail.com

Elfoglalt vagy te is, társad is? Van néhány órád, melyet pároddal szeretnél eltölteni, lehetőleg nyugodt körülmények közt, de a megfelelő helyszín még hiányzik hozzá? Ezt az értékes időt ne pazarold el arra, hogy állandóan azon izgulsz, szobatársad, családtagod mikor állít haza, mikor nyitja rád az ajtót! Ez nem tesz jót a hangulatnak. Mi segítünk, hogy az intim percek valóban bensőségesek legyenek. Szoba pár órára Budapest területén kizárólag  pároknak. Kiadó szobáink csendesek, igényesen felszereltek. Minden megtalálható bennük, ami a kényelmeteket szolgálhatja. Kellemes tapintatú ágynemű, törülközők. Kellemes hangulatot áraszt minden. Direkt így alakítottuk ki: a randitok a lehető legjobban sikerüljön.

Tökéletes randihoz nem kell túl sok. Szerelmetek kiteljesedéséhez: nyugodt búvóhely Budapesten! Hívjatok minket! Előzetes egyeztetés után rendelkezésetekre áll szoba pár órára Budapest számos helyszínén. Kerülnéd a forgalmas helyeket? Gyertek Budára! Könnyen megközelíthető helyen szeretnétek elbújni? Ott a belváros! Helyszíneinkről további menüpontok adnak tájékoztatást!

Hogyan történik a búvóhely szobafoglalás?

 • Felhívsz minket telefonon. Elmondod mikor jönnétek a pároddal. Időben hívj, mert lehet, hogy a kiválasztott időpontban már foglalt az a hely, ami valóban megnyerte tetszésetek.
 • Mi a neved és a telefonszámod kérjük el. Nyugtát minden esetben adunk, a számlaigényedet kérjük előre jelezd. Ezekre az adatokra a kapcsolattartás miatt van szükségünk, és csakis addig őrizzük meg, amíg nálunk vagytok.
 • Ennyire egyszerű az egész! Ha nektek is szükségetek lenne olyan nívós kuckóra, ahol nyugodt körülmények közt eltöltenétek pár órát, akkor hívjatok fel minket!

Mit kínálunk a búvóhely órákra kapcsán?

 • Teljes diszkréció: késés nincs. A legszükségesebb mértékben kommunikálunk. A lakások elérhetősége, megközelítési lehetősége is a diszkréciót segítik elő. A zárt lépcsőházakban nincsenek kíváncsi tekintetek. Nincs portaszolgálat, sem recepció, semmilyen kényelmetlen pillantás.
 • Otthonos kuckók, szoba pár órára Budapest számos kerületében. De ha tovább maradnátok, mondjuk egy teljes éjszakára vagy egy egész hétvégére, az is megoldható.
 • Színvonalas és megbízható szolgáltatás pároknak, akik szeretnének egymással elbújni a zajos nagyvilág elől.

ahhoz, hogy a búvóhely szoba pár órára Budapesten rendelkezésetekre álljon, csak pár dolgot kérünk cserébe:

 • Tarts be a házirendet! Ne zajongj indokolatlanul. Legyél te is diszkrét, viselkedjetek kulturáltan, a lakást rendeltetésének megfelelően használjátok!
 • Tilos dohányozni, csak az arra kijelölt helyen. Ez a lakáson kívül, az utcán található.
 • Tilos gyertyát gyújtani: tűzveszély miatt. Vannak más lehetőségek a meghittség megteremtésére. Legyetek kreatívak, alkalmazzátok azokat!
 • Nem szabad felvételeket készíteni, sem fotózni, sem videózni. Őrizzétek meg a hely intimitását!
 • A lakást nektek adtuk ki, így kizárólag csakis ti tartózkodhattok benne. Más látogatók fogadása szabályellenes.